Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 2 apr 2019 / 09:55 uur

Gert Verhulst stopt na 30 jaar met Samson & Gert

Na dertig jaar zegt Gert Verhulst zijn trouwe viervoeter Samson gedag. Dat heeft de Belgische televisiester dinsdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie van Studio 100 in het Belgische Schelle. Gert neemt aan het eind van het jaar afscheid met een jubileumvoorstelling.

„Ik doe het nog altijd graag en ik heb er veel plezier in. Maar ik wil het moment voor zijn, dat er straks een zielig oud ventje naast een pop liedjes staat te zingen", licht Gert zijn beslissing toe. Het stoppen van de acteur en baas van Studio 100 betekent niet dat Samson ook stopt. Wat hij gaat doen en hoe, wordt later bekendgemaakt."

Mickey Mouse van Studio 100

Vanaf 21 december neemt Gert afscheid met een jubileumvoorstelling in het theater van Studio 100 in het Belgische Puurs, met de volledige cast van het populaire kinderprogramma. Daar worden meerdere shows gespeeld.

Gert blikt terug op dertig mooie jaren. „Ik heb het met heel veel plezier gedaan", zegt hij. „Zonder Samson was er geen Studio 100 geweest. Samson is namelijk de Mickey Mouse van Studio 100."

Reageer op artikel:
Gert Verhulst stopt na 30 jaar met Samson & Gert
Sluiten