Metro
Metro Entertainment 31 mrt 2019 / 14:32 uur

‘Zeilmeisje’ Laura Dekker is onlangs moeder geworden

Laura Dekker was een paar jaar geleden wereldnieuws: ze was de jongste zeiler ooit die solo de wereld rond ging. De 23-jarige is inmiddels moeder, blijkt uit het RTL-programma Iedereen had het erover.

Publiciteit

Dekker zou recentelijk bevallen zijn van een zoontje. De uitzending waarin ze over ‘m spreekt is nog niet op televisie geweest, maar al wel te zien op Videoland. De jonge vrouw wil haar kind in ieder geval buiten de publiciteit houden.

Zelfde insteek

Laura zou wel verteld hebben hoe ze als moeder door het leven wil gaan: ze zou dezelfde insteek als haar vader willen hebben op ‘t gebied van reizen. Als haar zoontje dus ooit alleen de wereld over zou willen zeilen, wil ze dat goedkeuren, hoe moeilijk dat ook is. Dekker woont niet meer in Nederland, maar Nieuw-Zeeland. Ze woont sinds twee jaar samen met haar vriend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Zeilmeisje’ Laura Dekker is onlangs moeder geworden
Sluiten