Metro
Metro Entertainment 7 mrt 2019 / 16:19 uur

Queen Elisabeth nu ook op Instagram

Niemand minder dan de koningin van Engeland zit sinds kort op Instagram. Er bestond al een tijdje een account voor het Britse koningshuis. Met enige regelmaat waren daar berichten te lezen afkomstig van de prinsen William en Harry en Kate en Meghan.

Donderdag plaatse koningin Elizabeth echter voor het eerst zelf een berichtje. Aanleiding was het bezoek van de koningin aan het Science Museum in Londen. Daar kwam ze een brief tegen die geadresseerd was aan haar over-overgrootvader.

Hetze tegen Meghan

Er wordt gespeculeerd dat de koningin alleen een berichtje plaatste, omdat het de Royals de laatste tijd niet meezit. Dit meldt de website Welingelichtekringen.nl. Vanwege de hetze tegen Meghan Markle zouden continue nieuwe PR-kanalen worden ingericht.

Het is niet de eerste keer dat de koningin van zich laat horen op social media. Tijdens haar vorige bezoek aan het museum, in 2014, verstuurde ze haar eerste tweet.

Reageer op artikel:
Queen Elisabeth nu ook op Instagram
Sluiten