Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 12 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Muziek van Britney Spears in sprookjesmusical

Niemand minder dan popdiva Britney Spears is later dit jaar te horen in een nieuwe musical. In Once Upon a One More Time zullen 23 liedjes van de zangers ten gehore worden gebracht.

Dit heeft de eigenaar van het James L. Nederlander Theater in Chicago laten weten aan de New York Times. De verwachting is dat het stuk op 13 november in première gaat.

Feministische kijk

Afgezien van de muziek van Spears zal de zangers verder niet veel met show te maken hebben. Once Upon a one More Time geeft een humoristische, moderne en feministische kijk op het leven van bekende personages uit sprookjes.

„Assepoester heeft een existentiële crisis en ze heeft een posse van beroemde prinsessen. Haar stiefmoeder is de hoofdrolspeler en je hebt ook nog Prince Charming en een dwerg die je nog nooit hebt ontmoet, de achtste dwerg” aldus de schrijver van de musical.

Een droom

De zangeres liet weten dat het feit dat haar muziek wordt opgenomen in de musical een droom is die uitkomt. „Ik vind het zo leuk om een musical te hebben met mijn liedjes. Vooral eentje die zich afspeelt in een magische wereld gevuld met personages waarmee ik ben opgegroeid en waar ik van houd.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.