Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 15 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Komt er dan toch nog een Fyre Festival?

Komt er dan toch nog een Fyre Festival aan? Organisator Ja Rule heeft tegen TMZ laten vallen dat hij de hoop nog niet opgegeven heeft. Ja maar echt dit keer. Echt waar.

Iconisch

Het Fyre Festival is de laatste weken opnieuw een veelbesproken onderwerp, vooral door de documentaires die er pas over uit zijn gekomen. Het festival, dat uiteindelijk een grote mislukking werd, zou plaatsvinden in 2017. Er waren massaal kaarten verkocht, maar er bleek geen enkele artiest geboekt. En het mega festijn dat beloofd was – met villa’s en luxe maaltijden – bestond uiteindelijk uit tenten en verpakte broodjes.

Organisator Billy McFarland zit inmiddels in de gevangenis, maar mede-organisator Ja Rule loopt nog rond – met zijn hoofd in de wolken -. De rapper zegt dat hij dit keer echt een festival wil organiseren, dat dan ook echt zo iconisch wordt als de eerste keer werd gepromoot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Komt er dan toch nog een Fyre Festival?
Sluiten