Metro
Metro Entertainment 25 jan 2019 / 12:39 uur

Zijn Ronnie Flex en Famke Louise uit elkaar?

Op Instagram wordt volop gespeculeerd over de liefde tussen zangeres Famke Louise en rapper Ronnie Flex. Dit nadat de rapper nogal felle teksten deelde in zijn Instagram Stories.

Deze laten dan ook niks aan de verbeelding over. Zo valt te lezen: „love no thottie” en „Je kunt een bitch niet vertrouwen, want ze doet het met iedereen.”Hieruit kan worden afgeleid dat Famke is vreemdgegaan. In straattaal betekent ‘thot’ namelijk een vrouwelijk persoon die er meerdere (seks)partners op nahoudt.

Ook opvallend is dat de twee elkaar niet meer volgen op Instagram. Eind vorig jaar lieten de twee met de clip van het nummer Alleen door jou weten een relatie te hebben. Famke Louise bevestigde dit vervolgens aan tafel bij RTL Late Night.

Storm in een glas water

Het management heeft inmiddels gereageerd in De Telegraaf„Het is een storm in een glas water”, zegt het management van beide artiesten.

Volgens het management is er niets aan de hand en had Ronnie donderdagnacht een klein feestje met vrienden. Hij heeft toen de teksten online gezet maar zonder speciale reden. Famke is dus niet vreemdgegaan, zo verzekert de woordvoerder aan de krant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zijn Ronnie Flex en Famke Louise uit elkaar?
Sluiten