Metro
Metro Entertainment 13 jan 2019 / 19:59 uur

Politie treedt op bij concert rapper Boef in Tilburg

Het concert van rapper Boef in Tilburg is zaterdagavond onrustig verlopen. In poppodium 013 moesten beveiligers regelmatig ingrijpen, omdat fans zich ongepast zouden gedragen. Een aantal van de fans is uit de zaal verwijderd.

Ook na het concert bleef het onrustig. De politie beval de fans zo snel mogelijk te vertrekken, zodat de situatie niet verder zou escaleren. Een woordvoerder van het poppodium zegt tegen het AD de situatie te betreuren: „Heel vervelend allemaal.”

Vijf verdachten

Uiteindelijk zijn er even voor middernacht vijf verdachten opgepakt. Vier van hen komen uit Tilburg, eentje uit het nabijgelegen Boxtel. Ze zijn tussen de 15 en 17 jaar oud. Zondag zijn ze gehoord over hun betrokkenheid bij een steekpartij die 200 meter verderop plaatsvond.

Eerdergenoemde krant heeft om een reactie gevraagd bij het management van Boef, maar het gaf aan niet te willen reageren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie treedt op bij concert rapper Boef in Tilburg
Sluiten