Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 31 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Man van Pink leert dochtertje Willow (7) schieten

Carey Hart, de man van zangeres Pink heeft online veel reacties gehad op een video. In het filmpje dat hij op Instagram plaatste is te zien hoe hun 7-jarige dochter Willow bezig is met een schietoefening met een geweer.

Het is niet de eerste keer dat het 7-jarige meisje een geweer in haar handen heeft. In het bijschrift staat dat hij Willow al heeft leren schieten toen ze drie jaar oud was. „Willow en ik schieten hier met een 22-geweer en ze wordt steeds beter. Ze kan een bord raken vanaf bijna 30 meter," schrijft Hart onder de video.

Kennis is macht?

Carey die van beroep professioneel motorcrosser is, zegt de kinderen op te voeden met kennis van de wapens. Hij benadrukt dat ze niet aan het jagen zijn. Carey leert de kinderen hoe ze ermee om moeten gaan en hoe ze wapens moeten opbergen. „Zo voorkom je dus dat een wapen in ongeschoolde handen terecht komt. Kennis is macht”,  aldus Carey.

Een aantal volgers zegt niet te snappen wat een kind met een geweer moet. Andere volgers vinden het juist goed dat Carey zijn kinderen op een verantwoorde manier met wapens om leert gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man van Pink leert dochtertje Willow (7) schieten
Sluiten