Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 5 jan 2019 / 08:46 uur

‘Kleine Jongen’ in The voice of Holland groot succes

The Battles in The voice of Holland zijn bezig en die konden ook vrijdagavond weer op veel negatief én positief commentaar van tv-kijkend Nederland rekenen. Zo vond het grote gros van de kijkers de battle tussen Mariëlle Flens, Ginger en Quido van de Graaf helemaal fantastisch.

Kleine Jongen

Kleine Jongen: dat is het nummer waar Lil Kleine voor koos toen hij het trio bij elkaar zette. Waar het eerst wellicht een tikkeltje vreemd leek, bleek de keuze van Lil Kleine uiteindelijk zo gek nog niet, want volgens velen is de battle de beste van de avond.

Eén van de kijkers op YouTube reageert op het commentaar dat de mensen bij voorbaat op Lil Kleine als coach hadden: „Maar hij heeft nu wel met afstand dé beste battle van vanavond neergezet, terwijl de anderen vandaag eigenlijk zeer slecht waren. Lil Kleine heeft nu de beste kandidaten en is blijkbaar ook de enige die fatsoenlijk nummers kan kiezen."

Holland Zingt Hazes

De battle kan zelfs op zóveel lof rekenen, dat de Ziggo Dome ook een duit in het zakje doet. Zij schreven vrijdagavond op Twitter dat zij zich nergens mee willen bemoeien, maar wel iets zien in een optreden van het trio tijdens Holland Zingt Hazes 2019.

Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren? Dat is nog even afwachten, want Maurice Wijnen, die wordt aangesproken door de concertzaal, heeft nog niet gereageerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Kleine Jongen’ in The voice of Holland groot succes
Sluiten