Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 29 dec 2018

Monica Geuze vond eigen dj-carrière verschrikkelijk

Monica Geuze is natuurlijk bekend als één van de grootste vlog-sterren van ons land. Dat de 23-jarige moeder en vlogster ook een tijdje als dj gewerkt heeft, weten minder mensen. En uit een interview met SUPERGAANDE blijkt dat ze het werk verschrikkelijk vond.

Het was al bekend dat Geuze op een gegeven moment stopte met dj’en omdat ze het niet meer leuk vond, maar in de laatste aflevering van SUPERGAANDE Talkshow, die vrijdag online kwam op YouTube, geeft zij toe dat ze het nóóit leuk gevonden heeft. ,,Eigenlijk mis ik het helemaal niet. Ieder weekend sta ik er bij stil, maar ik zou er eigenlijk iedere dag bij stil moeten staan. Ik vond dat gewoon écht niet leuk", vertelt ze over die tijd.

Drie kwartier ongemakkelijk

,,Ik heb het nooit leuk gevonden. Ik vond het altijd heel ongemakkelijk. Ik dacht gewoon lekker geld verdienen. En dat was het ook, maar dan stond ik daar. Ik wist al dat ik niet werd geboekt omdat ik een goede dj ben, het is voor je naam. Vervolgens staan mensen je alleen maar te filmen. Ik voelde me drie kwartier ongemakkelijk, durfde alleen maar naar beneden te kijken… Dan had ik daarna drie drankjes op en het laatste kwartier durfde ik dan een keer in mijn handjes te klappen. En dan ging ik weer weg."

Geuze zal dan ook nooit meer muziek uitbrengen of op willen treden als dj. Wel laat ze aan de mannen doorschemeren dat ze in de toekomst wellicht weer gaat presenteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Monica Geuze vond eigen dj-carrière verschrikkelijk
Sluiten