Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 15 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Tim gaf zich op als verleider voor Temptation Island

Als het aan Tim Wauters, misschien beter bekend als ‘Timtation’ had gelegen, dan was hij te zien als verleider in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Op gesprek geweest

,,Ik zou direct weer meedoen. Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider," zegt de Vlaming aan RTL Boulevard. Toch gaan we volgend seizoen niet opnieuw smullen van de Timtation-island avonturen. ,,Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten," liet Tim weten.

De opnames voor de nieuwe reguliere Temptation Island zitten er inmiddels op, maar toch is er nog hoop voor de Vlaamse verleider. Grote kans dat er een twee seizoen komt van Temptation Island Vips en ook daar zou Tim best aan mee willen doen.

Trouwplannen?

Voordat Tim en zijn ex-vriendin Deborah Leemans mee deden aan het reality-programma hadden ze nog trouwplannen. Het lijkt Tim weinig te doen dat die trouwplannen in het water zijn gevallen. ,,Het is een teken dat het zo heeft moeten zijn. We hebben ook geen contact meer met elkaar." Tijdens het programma werd Tim verliefd op verleidster Cherish, maar ook haar spreekt hij niet meer. De tattoo van het kersje dat hij heeft laten zetten blijft wel voor altijd staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tim gaf zich op als verleider voor Temptation Island
Sluiten