Metro
Metro Entertainment 27 nov 2018 / 16:39 uur

Sylvie Meis is weer aan het daten

Sylvie Meis is weer aan het daten! Dit bevestigde de Nederlandse aan het Duitse Bild. Veel wil ze er echter nog niet over kwijt. Wel is duidelijk dat Meis haar nieuwe liefde heeft ontmoet op de set van haar nieuwe film.

Het zou gaan om de 29-jarige Bart Willemsen. De Tilburger is filmproducer en werkt aan de film Misfit, waar Meis een klein rolletje in heeft. Het tweetal ontmoette elkaar dan ook op de set.

Gelukkig in de liefde

Afgelopen november werden ze al door Privé op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze samen in het Conservatorium Hotel in Amsterdam waren. Volgens omstanders waren de twee elkaar toen hartstochtelijk aan het zoenen.

Dat Meis (nog) niet erg gelukkig is in de liefde is bekend. Afgelopen juni viel ze nog voor de charmes van de Spaanse zakenman Manuel Campos. Dit was echter niet van lange duur. Aan het Duitse RTL liet ze weten: „Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden.” Wij hopen dat het haar nu wel is gelukt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sylvie Meis is weer aan het daten
Sluiten