Elselotte Smink
Elselotte Smink Entertainment 25 okt 2018 / 16:44 uur

Si! De eerste beelden van derde ‘La casa de papel’

O partigiano, portami via – O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao! Wie de Spaanse hitserie La casa de papel, over een magistrale overval, heeft gekeken (wie niet?!), kan dit onwaarschijnlijk uit volle borst meezingen.

Het doet dan ook deugd dat de eerste beelden van seizoen drie worden begeleid door dit prachtige strijdlied. Netflix deelde de beelden donderdag.

Productie is begonnen

De makers van de serie zijn begonnen met de productie van het nieuwe seizoen. In de video komt de cast weer bij elkaar.

In de beelden zien we el Professor een ruimte binnenstappen, gevolgd door Tokio (met een kort koppie). Daarna zien we de conculega-overvallers: Denver, Rio (die overigens ook schittert in de Netflix-serie Elite), Helsinki en Nairobi. Vervolgens is de gehele cast als vanouds samen aan het vieren, met de scripts van het nieuwe seizoen.

Maar er is wel iets opvallends aan de video. Heb je het tweede seizoen nog niet afgekeken? Lees dan niet verder, want we willen geen ongewenste spoilers voorschotelen.

https://www.youtube.com/watch?v=EBKdrzaVmVk

Huh?!

In de video die Netflix deelde, is namelijk in het laatste shot een persoon te zien die we niet hadden verwacht. Het gaat om niemand minder dan Berlin, oftewel Pedro Alonso, die een stiltegebaar maakt.

Maar hoe kan dat? In de laatste aflevering van seizoen 2 zien we immers hoe hij de overval op de Spaanse Koninklijke Munt op een heldhaftige manier niet overleefd. Sommige fans speculeren dat het daarom misschien niet om een vervolg gaat, maar om een prequel.

We gaan het zien. Het nieuwe seizoen komt waarschijnlijk in 2019 online. Kijk hier naar de eerste beelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Si! De eerste beelden van derde ‘La casa de papel’
Sluiten