Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 21 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Zo kun jij gratis naar het Amsterdam Dance Event

Tijdens ADE barst Amsterdam uit zijn voegen met de tofste feesten en beste dj’s. Naar verwachting komen in oktober zo’n 400.000 muziekprofessionals en –liefhebbers naar de hoofdstad, maar met 2500 artiesten op meer dan 200 locaties kris kras door de stad moet je je weg nog maar zien te vinden. Maar waar moet je heen en hoe kun je dat allemaal betalen? Daar gaat Desperados je mee helpen.

Juiste mindset

Het tequila flavoured biertje dat al veel samenwerkt met grote festivals en clubs is dit jaar kersverse partner voor ADE en zij zorgen ervoor dat je die niks hoeft te missen van het evenement. Het biermerk geeft dit jaar via social media voor de eerste keer tíjdens het 5-daagse evenement samen met ADE dagelijks videotips voor het dag-, en nachtprogramma om erop uit te gaan en jouw dansvloer te vinden. ,,Want met de juiste mindset is je dansvloer overal", gelooft het biermerk.

Daarnaast helpen zij jou ook letterlijk op weg: bij aankoop van een sixpack Desperados Original in de supermarkt kun je namelijk tot 10 oktober een ADE partyweekend winnen. En dan ga je niet alleen, maar mag je drie vrienden meenemen voor een feest naar keuze én een hotelovernachting in Amsterdam.

Op de openingsavond van Amsterdam Dance Event organiseert het biermerk bovendien de ultieme kick-off party met ADE headliner Detroit Swindle. De locatie is nog geheim, maar om je op weg te helpen en deze verborgen dansvloer met top dj’s te vinden geeft Desperados een aantal tickets weg op hun social media kanalen. Stay tuned dus!

In samenwerking met Desperados

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zo kun jij gratis naar het Amsterdam Dance Event
Sluiten