Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 14 sep 2018 / 07:59 uur

Sylvie Meis klaagt voormalig beste vriendin aan

Sabia Engizek, voormalig beste vriendin van Sylvie Meis, zei in de Duitse realityshow Global Gladiators, „sommige mensen gaan zover dat ze een ziekte verzinnen om daar zelf beter van te worden.” Volgens Duitse media doelt ze op Meis, die in 2009 borstkanker had. Meis heeft laten weten hierom naar de rechter te stappen.

De manager van Meis in Duitsland zegt in De Telegraaf dat Meis tot juridische stappen heeft besloten omdat de manager van Engizek in het programma Shownieuws heeft bevestigd dat haar cliënt inderdaad op de ex van Rafael van der Vaart doelde. „Dit geeft ons de kans de zaak groot door te pakken”, stelt Marina Coburger.

Verkeerde context

De advocaat van Engizek laat in De Telegraaf weten dat zij met haar uitlatingen helemaal niet op Meis zou hebben gedoeld. Pro7, dat het programma uitzendt, zou de quotes in een verkeerde context hebben geplaatst.

Meis heeft Pro7 aangeklaagd. De zender heeft inmiddels de gewraakte fragmenten van de website gehaald. Een derde persoon die Meis heeft aangeklaagd, is model Touriya Haoud. Zij viel Engizek bij in een interview met het blad Closer waarin Meis ter sprake kwam.

In de zomer van 2009 werd bekend dat Sylvie Meis borstkanker had. Ze werd succesvol geopereerd en had geen uitzaaiingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sylvie Meis klaagt voormalig beste vriendin aan
Sluiten