Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 7 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Rapper Mac Miller (26) overleden aan overdosis

Rapper Mac Miller is vrijdag overleden aan een overdosis, meldt TMZ. Aan de website is gemeld dat Miller in de namiddag is gevonden in zijn huis in San Fernando.

Ariana Grande

De autoriteiten vermelden dat Miller vrijdag rond het middaguur is gevonden in zijn woning. Hij bleek toen al overleden. Een man zou de politie gewaarschuwd hebben, vermoedelijk vanuit het huis van de rapper.

De rapper was voornamelijk bekend door zijn relatie met Ariana Grande, die in mei werd verbroken. Al een maand later verloofde Grande zich met comedian Pete Davidson, waar vooral Miller heel verbaasd over was. In een radio-interview reageerde hij op die verloving en noemde het ‘raar’. ,,Niet negatief, maar raar."

Miller en Grande maakte meerdere platen samen. De twee gingen uit elkaar omdat de rapper zijn auto in de prak reed nadat hij veel te veel had gedronken. Later verklaarde Grande in een interview dat hun relatie ongezond was en dat ze geen zin meer had om een babysitter voor hem te zijn.

Mac Miller (zijn echte naam was Malcolm James McCormick) twitterde gisteravond dat hij ernaar uitkeek om op tournee te gaan. Hij zou daar volgende maand mee beginnen. Hij stond vorig jaar nog op het podium van het WOO HAH-festival.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.