Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Tech 7 sep 2018 / 19:25 uur

Er zijn problemen met iPhone 8, Apple fixt ze gratis

Er zijn problemen met Apples iPhone 8. Door problemen met de moederborden van de telefoon kunnen een volgens Apple ‘zeer klein percentage’ van de iPhones onverwachts resetten, vastlopen of zelfs helemaal niet meer aan gaan.

Het gaat om telefoons die verkocht zijn in de VS, Australië, China, Hong Kong, India, Japan, Macau en Nieuw-Zeeland tussen september 2017 en maart 2018. De fabrikant zegt het mankement gratis te verhelpen. De telefoon moet daarvoor wel onbeschadigd zijn. Als je dus een barst in je scherm hebt, kom je daarvoor niet in aanmerking.

Nieuw iPhones

Het nieuws komt op een wat onhandige tijd, want Apple gaat hoogstwaarschijnlijk over een paar dagen zijn nieuwe iPhones aankondigen. De fabrikant houdt op 12 september in het Steve Jobs Theater in Californië een persevenement. De verwachting is dat Apple dan drie nieuwe toestellen onthult.

Het Amerikaanse medium CNet heeft Apple om een reactie gevraagd, maar het bedrijf heeft zich voorlopig stil gehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er zijn problemen met iPhone 8, Apple fixt ze gratis
Sluiten