Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 30 sep 2018 / 20:06 uur

Pascal wint ruim een miljoen euro bij Miljoenenjacht

RTL4-programma Miljoenenjacht is vanavond spectaculair geëindigd. Deelnemer Pascal ging er aan het einde van de avond namelijk vandoor met een bedrag van 1.026.000 euro. En dat is reden voor euforie natuurlijk!

Het ging Pascal meteen al voor de wind toen hij aan het begin van het spel de ene na de andere koffer met een laag bedrag had weggespeeld. Bij iedere bieding bood de bank dan ook meer geld. Pascal begon met een bod van 78.000 euro, het bod voor zijn miljoenendeal was 763.000 euro.

Met het enorme geldbedrag dat de Limburgse Pascal won, wil hij uiteindelijk een eigen camping openen. De naam van de camping zou heel toepasselijk ’t Koffertje worden. De vrouw van Pascal, Manon, was niet aanwezig bij het spel. Na afloop belde hij haar op en kon ze het bedrag wat ze hoorde niet geloven. Pas nadat Linda de Mol een paar keer had bevestigd dat het toch echt zo was, leek het een beetje te bezinken.

Thuiswinnaar

Naast Pascal, werd ook ergens in het land iemand anders blij gemaakt met het enorme bedrag, traditioneel door Winston Gerschtanowitz gebracht. De megaprijs viel uiteindelijk bij een jong gezin in Groningen dat net gaat verhuizen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pascal wint ruim een miljoen euro bij Miljoenenjacht
Sluiten