Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 11 sep 2018 / 16:38 uur

Cara Delevingne date met Pretty Little Liars-actrice

Wie keek er allemaal Pretty Little Liars? Best veel meiden (en jongens denken wij stiekem ook) hebben een actrice steevast voorbij zien komen die het in het echte leven nu met een vrouw heeft aangelegd. En niet zomaar een vrouw, maar model en actrice Cara Delevigne (26).

Nog niet officieel

Het gaat om de 28-jarige actrice Ashley Benson. De twee celebs worden al maandenlang samen gespot, maar hadden nog niet officieel bevestigd dat ze ook daadwerkelijk iets met elkaar hadden. Dat er ‘iets’ van een flirt was, was wel al duidelijk: het stel werd meerdere malen kussend en knuffelend met elkaar op de foto gezet.

Nu is het echt officieel, want Cara plaatste nog geen dag geleden een foto van zichzelf op haar Instagramprofiel, waarop Ashley reageerde met een reactie die niets anders zegt dan: we zijn een koppel. Namelijk de woorden ‘mine’ en ‘ik kan jouw… zien’, met op de puntjes tekentjes van sushi. Dat betekent volgens Urban Dictionary een geschoren schaamstreek, dus dat de twee niet alleen maar samen uitgaan moge duidelijk zijn.

View this post on Instagram

Instagram official. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Paris Jackson

Volgens de roddelbladen begonnen Cara en Ashley met daten op 1 mei, toen ze beiden naar het concert van Lauryn Hill waren geweest. Cara zou op dat moment nog met Paris Jackson (de dochter van Michael) aan het daten zijn geweest, maar verruilde haar voor Ashley waar ze mee naar huis vertrok. Twee dagen later plaatste Ashley een foto van haar en Cara op Twitter.

Nog eens zeventien dagen later, op 20 mei, plaatste Ashley een foto van haar, Cara en een vriendin op Instagram.

View this post on Instagram

Eloise x 3

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Zoenen en knuffelen

Diezelfde dag verklaarde een meisje op Twitter dat ze de twee naast zich had zien zitten bij de opnames van Saturday Night Live en dat ze het tweetal had zien zoenen.

Op deze foto bij de RBC hosted 'Her Smell' cocktail party in het RBC House tijdens Toronto Film Festival zijn Cara en Ashley ook alweer samen te zien. / Getty Images

Daarna wordt het koppel regelmatig samen gespot, knuffelend en kussend en blijkt nu dus dat de twee daadwerkelijk een setje zijn. Wij zijn fan!

https://www.instagram.com/p/BnjxuLoBsRL/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cara Delevingne date met Pretty Little Liars-actrice
Sluiten