Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 15 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Tijd voor een laatste Modern Family-marathon?

Ben je een grote fan van Homeland, Prison Break, How I Met Your Mother, White Collar, Sons of Anarchy, New Girl, Modern Family en/of Lie to Me? Dan is het misschien goed om nog even snel een marathon te organiseren.

Verlopen licenties

Binnenkort dreigen deze series namelijk allemaal Netflix verlaten. Dat komt doordat ze al sinds de start van Netflix Nederland (10 september 2013) te bewonderen zijn. Destijds werden er licenties voor vijf jaar afgesloten. Deze verlopen dus allemaal binnen de kortste keren.

En het blijft niet bij populaire series. Ook verschillende films zoals Mission Impossible II en Angry Bird The Movie gaan de streamingsdienst in de nabije toekomst mogelijk vaarwel zeggen.

Netflix heeft nog niet laten weten wat er met de licenties van al deze hitseries en -films gaat gebeuren. Vooralsnog lijkt het er dus op dat we over een maand niet meer voor deze titels kunnen inschakelen op Netflix.

Deels een exit

Overigens verdwijnt niet van alle series per definitie alles. Zo gaat bij Sons Of Anarchy alleen voor de eerste vier seizoenen de stekker eruit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.