Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 1 aug 2018 / 13:15 uur

Kylie mag bijna drinken en viert dat zéér uitgebreid

Kylie Jenner wordt binnenkort 21 jaar oud (10 augustus). Dat is in Amerika de officiële leeftijd waarop je eindelijk een alcoholisch drankje mag verorberen en dat moet dus gevierd worden. Dat doet Jenner dan ook uitgebreid. Niet alleen door haar eigen Instagramfilter te lanceren, maar ook met de nieuwe lancering van speciale ’21-make-up’. En die lijn heeft een wel heel speciaal uiterlijk…

Red cups

De gloednieuwe make-up is namelijk helemaal in het thema van 21 jaar oud worden, wat vooral is terug te zien in de verpakking. Zo showt één van de verpakkingen een aantal red cups: bekers waar in Amerika (en ook in Nederland) vaak alcohol in geschonken wordt op feestjes.

View this post on Instagram

bday reveal happening now on my stories 💗

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Op andere verpakkingen staat Jenner met ballonnen, cupcakes en lintjes op de foto.

View this post on Instagram

bday mood all month long 💙 … can’t wait for this special collection for @kyliecosmetics to launch on AUGUST 6TH. Thank you @brendanforbes for these bomb pics for all my packaging!

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Er komen in totaal zes nieuwe lippenstiften met de namen Glam, Birthday Behavior, Flirtini, Rager, August en Rumor. De kleuren van de verpakkingen zijn fluoriserend geel, roze en blauw en worden aangevuld met oranje, paars en wit, maar bevatten allemaal roze en naturel tinten lippenstift.

Oogschaduw, lipkits en mini’s

Verder zitten er in het verjaardagspakket van Kylie drie nieuwe liquid lipsticks in rood tinten, een highlighter, een fantastisch oogschaduw palet, drie keer een liquid oogschaduw, drie lipkits en zes liquid lipstick mini’s.

View this post on Instagram

hi beautiful! 😍 21 shades for the #21COLLECTION launching August 6th! 🎉 see the rest of the collection on my stories @kyliecosmetics

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Daarnaast lanceerde Jenner dinsdag een eigen filter op Instagram, waar je zes producten van Kylie Cosmetics kunt uittesten. Daarmee heeft Jenner naar verluid toch al bijna een miljard dollar binnengehaald. Het filter is ook in Nederland uit te proberen. De verjaardagscollectie is vanaf 6 augustus via de website van Kylie te krijgen of vanaf morgen in de pop-up store in Los Angeles.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kylie mag bijna drinken en viert dat zéér uitgebreid
Sluiten