Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 23 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Glennis Grace naar halve finale America’s Got Talent

Het is haar gelukt! Onze Nederlandse Glennis Grace heeft de halve finales bereikt van talentenjacht America’s Got Talent. De zangeres kreeg genoeg stemmen van het Amerikaanse publiek om de volgende ronde te bereiken.

Tijdens de bekendmaking van de uitslag, waarin het ging tussen Grace en comedian Samuel J. Comroe, riep presentatrice Tyra Banks om dat beide acts door waren. De Nederlandse zangeres leek dat niet te begrijpen, en wilde al teleurgesteld het podium af lopen. Banks riep Grace toen terug. ,,Hoorde je wel wat ik zei? Jullie zijn beide door!"

https://www.youtube.com/watch?v=vTww1RSD6Z8

Stemmen van de kijkers

De liveshow vond in Nederlandse tijd in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Na haar optreden waren de juryleden lovend over Grace, maar de uitslag hing af van de stemmen van de kijkers. Die hadden vervolgens de hele woensdag om te stemmen, en Grace zat bij de vijf acts waar het meest op was gestemd.

Halve finale

De halve finales vinden plaats op 4 en 11 september. Pas na de laatste kwartfinale volgende week wordt bekend op welke datum Grace weer in actie komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.