D. van Aken
D. van Aken Entertainment 23 aug 2018

Expeditie Robinson: BN’ers Kamp Noord zijn bekend

RTL heeft weer nieuwe deelnemers aan Expeditie Robinson 2018 bekend gemaakt. Het gaat om de zes BN’ers die Kamp Noord gaan bewonen.

Kamp Noord

Toine van Peperstraten, voormalige hordeloper Gregory Sedoc, dj Tony Jr., actrice Stijn Franssen, acteur Johnny Kraaijkamp Jr. en model Loiza Lamers moeten straks met elkaar overleven op een onbewoond eiland.

De bewoners van Kamp Noord strijden tegen Kamp Zuid die eerder al bekend is gemaakt. Donny Roelvink, vlogger Nienke Plas, Jody Bernal, rapper Josylvio, hiphopartieste I am Aisha en komiek Steven Brunswijk zitten in dat kamp.

Kamp Zuid

In beide kampen wordt nog één BN’er toegevoegd. Wie dat is wordt op 30 augustus bekend gemaakt. Er is dit jaar ook weer een kamp met onbekende Nederlanders. Sandra Spreij, Gwenda Nielen, Laurie Scheerder, Dominique Hazeleger, Robin Bakker, Jan Bronninkreef en Özgür Aksan mogen zich in de kijker spelen.

‘Expeditie Robinson’ is te zien vanaf donderdag 6 september, 20:30 uur bij RTL 5. Dit jaar gaat de strijd dus tussen 14 BN’ers en zeven onbekende kandidaten. Vorig jaar won een onbekende Nederlander het programma: Carlos Platier Luna.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson: BN’ers Kamp Noord zijn bekend
Sluiten