Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 19 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Dave Roelvink reageert op arrestatie dronken rijden

Het was zaterdagnacht een roerige nacht voor Dave Roelvink. Na een avondje lekker drinken reed hij niet al te onopvallend op weg naar Apeldoorn voor een optreden via de A10, waar hij opviel bij de politie. Die sloegen hem uiteindelijk in de boeien, midden op het Surinameplein. Roelvink heeft nu zelf gereageerd op alle commotie rondom zijn arrestatie.

gevaarlijk rijgedrag

De politie liet eerder aan AT5 weten dat ze op de A10 een Mercedes voorbij zagen komen die ‘zeer gevaarlijk rijgedrag vertoonde’. Er werd te hard gereden, gebumperkleefd en Roelvink zou lichtsignalen hebben gegeven. Vervolgens stapte hij uit op de vluchtstrook, schreeuwde hij iets tegen de motoragent en ging er daarna weer vandoor.

De motoragent besloot daarop de achtervolging in te zetten en schakelde de hulp in van meerdere agenten. Roelvink werd op het Surinameplein in Amsterdam klemgereden en hardhandig gearresteerd. Een video daarvan is te zien via AT5.

Reactie van Dave

Dave Roelvink heeft via zijn Instagram gereageerd op alle commotie rondom zijn arrestatie. Volgens de dj zijn de berichten die rond gaan zeer overdreven en zat hij in totaal maar drie uur op het politiebureau. ,,Heel stom natuurlijk, met drank op rijden", begint hij het bericht.

In een filmpje dat volgt zegt hij: ,,Het ziet er op het filmpje heel heftig uit. Wat mij betreft is er iets te heftig gereageerd door de politie. Maargoed, ik zit in ieder geval niet vast."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.