Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 15 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Arm, maar wel uit eten? First Dates zoekt figuranten

Heb je het de komende tijd een beetje krap, maar wil je wel graag lekker uit eten? Dan heeft BNN wellicht een heel fijn initiatief voor je: je kunt namelijk als achtergrondeter bij First Dates aan de slag.

gekoppeld

Voor wie het programma First Dates niet kent: twee mensen worden door BNN aan elkaar gekoppeld voor een blind date en gaan samen uit eten in het vaste First Dates-restaurant, waar je tevens wordt geholpen door de knapste barman van het land, Victor. BNN volgt hoe de date verloopt, van gespreksonderwerpen tot aan wie de rekening gaat betalen.

https://www.youtube.com/watch?v=meJGGHWO5DU

Maar voor wie goed oplet: bij First Dates zitten er op de achtergrond ook altijd mensen te eten (anders is het ook zo ongemakkelijk, in een leeg restaurant). En zó iemand, dat kun jij nu worden! Voor het nieuwe seizoen is het programma namelijk nog hard op zoek naar figuranten.

klein bedrag

Je moet nog wel een klein bedragje aftikken voor het eten, namelijk 10 euro. Maar dan heb je wel gratis (leed)vermaak op nog geen paar meter afstand.

De opnames van First Dates zijn in september en oktober. Zie jij het wel zitten om samen met je vriend, vriendin of iemand anders lekker mee te eten? Dan kun je je hier opgeven. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.