Metro
Metro Entertainment 5 jul 2018 / 12:55 uur

Tino Martin koopt paar keer per jaar nieuwe auto

Volkszanger Tino Martin vindt het niet nodig om langer in dezelfde auto te blijven rijden dan nodig. Om de paar maanden neemt de volkszanger een nieuw model.

De eerste

In gesprek met de Playboy zegt Martin: „Ik snap niet waarom mensen jarenlang in dezelfde auto rijden. Het is toch veel leuker om regelmatig van auto te wisselen?”

Op dit moment rijdt de zanger in een Audi Q7 en een stationswagen van Audi. Zijn vriendin heeft net een nieuwe Mercedes, en is er alweer een nieuwe auto onderweg. „Ik wacht nu op de Audi A9. Hij bestaat nog niet, maar ik heb hem al wel besteld. Als hij over een paar maanden de fabriek uitrolt, ben ik de eerste die hem heeft.”

Niet materialistisch

Ondanks zijn voorliefde voor nieuwe auto’s zegt de zanger niet materialistisch te zijn ingesteld, maar wel een gat in zijn hand te hebben. „Ik betrap mezelf er weleens op dat ik een winkel binnenloop, drie jassen tegelijk koop en niet eens weet wat het kost. De rekening laat ik gewoon opsturen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tino Martin koopt paar keer per jaar nieuwe auto
Sluiten