Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 3 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

‘Puistendokter’ zoekt kandidaten voor eigen tv-show

Sommige mensen gruwen ervan, andere zijn verslaaf aan de video’s van Dr. Pimple Popper. De video’s van ‘puistendokter’ zijn razend populair. Het gaat zo goed, dat ze zelfs haar eigen tv-show krijgt op TLC. De dermatoloog die eigenlijk Sandr Lee heet post op internet video’s waar ze puisten, cysten en andere aandoeningen uitknijpt. Ze zoekt nog kandidaten die ze op televisie mag behandelen.

Miljoenenpubliek

Dat haar video’s goed worden bekeken blijkt wel uit haar grote schare fans. Op Instagram heeft ze zo’n 2,7 miljoen volgers en op YouTube zijn dat er 3.877.845. De arts heeft het gevoel dat ze met haar video’s een taboe heeft doorbroken. Volgens haar hebben mensen het gevoel dat het oké is om naar deze ‘puistenporno’ te kijken.

Opgeven kan nog

TLC begrijpt de fascinatie voor het uitknijpen wel en geeft dr. Pimple Popper haar eigen show. De dokter zoekt nog mensen met puisten, cysten, lipomen, grote gezwellen en huidaandoeningen die niet gediagnosticeerd zijn.

In de tv-show zullen we niet alleen maar uitgeknepen oneffenheden zien. De arts bezoekt de deelnemers thuis en laat zien op welke manier hun aandoening hun leven beïnvloedt melden Amerikaanse media.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.