Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 26 jul 2018 / 10:24 uur

Leontine Borsato met Caroline de Bruijn in film

Leontine Borsato gaat samen met GTST-actrice Caroline De Bruijn en Stijn Fransen een hoofdrol spelen in de nieuwe Nederlandse film ‘First Kiss’. Het is de eerste keer in vijf jaar tijd dat Leontine Borsato weer in een bioscoopfilm te zien is. De opnames gaan in augustus van start, maakten Just Productions en Gates Pictures donderdag bekend.

De bioscoopfilm zal gaan over make-up, social media, liefde en vriendschap.

Youtubers

Borsato speelt de eigenaresse van het succesvolle cosmeticabedrijf First Kiss. Zij krijgt stevige concurrentie van de meedogenloze zakenvrouw Jeanette, gespeeld door De Bruijn.

Andere rollen zijn weggelegd voor YouTubers Jeroen van Holland en Marije Zuurveld. De film wordt geregisseerd door Roy Poortmans (De Familie Slim). First Kiss moet vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leontine Borsato met Caroline de Bruijn in film
Sluiten