Rosan de Vos
Rosan de Vos Entertainment 24 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Geen geld voor vakantie? Rapper Boef deelt uit

Toe aan vakantie, maar geen middelen om te gaan? Wie weet kan rapper Boef je de zomer van je leven bezorgen. De 25-jarige rapper, die begin januari nog onder vuur lag, toont zich van zijn meest gulle kant. Hij geeft een gratis vakantie weg, met alles erop en eraan.

„Ik ga voor diegene die het het hardst nodig heeft een vakantie verloten naar keus en 5 sterren uiteraard. De winnaar gaat op hele korte termijn naar een plek waar die graag heen wilt binnen Europa en krijgt van mij ook nog 500 euro zakgeld mee”, schrijft hij op Instagram. De vakantie die hij weggeeft is voor drie personen.

Het wordt lastig kiezen voor de rapper, want de post gaat ontzettend hard. Zijn foto heeft al meer dan 65.000 likes en tienduizend reacties.

https://www.instagram.com/p/Blk9QO_nUPs/

Kechs

Een positief bericht over de rapper, terwijl hij begin januari de plank compleet missloeg. Hij schold tijdens oud en nieuw twee vrouwen uit, die hem een lift gaven nadat hij autopech had, voor ‘kechs’ op Snapchat. Kechs betekent ‘hoeren’ in straattaal. Hij zei dit destijds omdat de dames korte rokjes droegen, alcohol dronken en tot laat in de club waren. Hij liet weten dat je pas een echte vrouw bent als je thuiszit, studeert, niks doet of naar papa en mama luistert.

In zijn single Antwoord, bood hij zijn excuses aan voor hetgeen er gebeurde.

strafwerkbutton

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.