Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 3 mei 2018
Leestijd: 5 minuten

Temptation deelnemers komen samen: ruzie in de tent?

Vanavond wordt de allerlaatste aflevering van Temptation Island uitgezonden op televisie en dat wordt een sappige: de koppels en alle verleiders en verleidsters komen bijeen in de studio bij Rick Brandsteder, om het seizoen door te spreken. Maar er is nogal wat haat en nijd tussen een aantal deelnemers. Wie wie vanavond in de haren gaat vliegen? Metro doet een grove voorspelling (met een knipoog).

Joshua & Kevin

Voor wie dit seizoen volgt en de deelnemers op Instagram een beetje bijhoudt is het geen geheim meer: Chloë en Kevin zijn samen. Toch? In ieder geval doen ze een geslaagde poging om dat duidelijk te maken aan het grote publiek. Ondertussen is Joshua hier de gebeten hond. Waar hij er op het eiland nog vandoor ging met de (inmiddels ex-)vriendin van Kevin, Megan, werd hij direct nadat de opnames erop zaten verliefd op Chloë. Ja, die tijdens Temptation inderdaad met Kevin het bed in dook en daar nu dus een relatie mee heeft… Snappen jullie het nog?

Feit dat Joshua die avond nog met Chloë de Thaise koffer in dook, zorgde bij Megan voor een grote klap. Maar ach: Joshua zag haar ook meer als een klein zusje en zichzelf als grote broer, zo verklaarde hij bij Goedele Liekens op de bank. Nu vinden wij het best gek dat je als grote broer ook je grote doedeledokus bij haar erin hangt, dus enig begrip voor de verdrietige Megan die hun relatie toch anders had ingeschat hebben we wel.

Maar waar Megan er beter uit is gekomen door uiteindelijk een relatie te krijgen met de beste vriend van Joshua, kwam laatstgenoemde er dus iets minder leuk vanaf: Chloë, die overigens volgens Joshua toch niet zo bij hem paste omdat ze alleen maar in merkkleding loopt en met voetballers heeft gedate, dumpte hem voor een ander. En die ander is dus Kevin als we de posts op Instagram moeten geloven. Diezelfde Kevin die Joshua’s ‘kleine zusje Megan’ pijn heeft gedaan. Als dat geen ruzie wordt…

Denise & de Belgische verleidsters

Wie het precies waren weten we niet, maar verleidster Denise werd tijdens de opnames van het programma gepest door de verleidsters. Dat vertelde ze afgelopen week in een aflevering van Zie Ze Liegen van Concentrate, waar ze samen met verleidster Maxime in zat. Als zij vervolgens heel standvast antwoordt op een vraag dat ze beter met de Nederlandse verleidsters op kon schieten dan met de Belgische, gaan wij er dus maar even vanuit dat de pestkopjes in het Belgische front zaten. Dus er bestaat een kansje dat de emotionele, lieve Denise een keer uit haar plaat gaat tegen Yasmine, Laethitia en Billy. Hopelijk bijt ze vanavond een keertje flink van zich af…

Billy & Andrea

Overigens zal verleidster Billy het vanavond druk genoeg hebben qua ruzie maken: zij gaf eerder in hetzelfde programma namelijk toe dat zij seks had gehad met Andrea op de beruchte laatste avond waar verleidsters en verleiders bij elkaar komen en die er traditioneel wild aan toe gaat. Zo’n zeven keer deed ze het met de Italiaanse grappenmaker, maar in België ging het helemaal mis. Tijdens een avondje uit in Antwerpen met zijn allen ging Andrea met iemand anders naar bed. ,,Hij stond daarna ineens in zijn onderbroek voor mijn deur en hij had net seks gehad. Hij kwam vragen of ik wilde weggaan uit zijn bed”, vertelt Billy daar. Tsja als iemand ons op zo’n onbeschofte manier zou wegjagen zouden wij ook not amused zijn…

Mezdi & Fabrizio

Iedereen is natuurlijk getuige geweest van het openbare akkefietje dat Mezdi en Fabrizio hebben gehad. Mezdi plaatste een gemene opmerking over de tatoeage die Fabrizio bij zijn ex-vriendin Danielle zette op zijn Instagramverhaal, waarop Fabrizio weer een post plaatste waarin hij verwees naar het rijbewijs van Mezdi dat eerder werd afgepakt.

Mezdi reageerde met een post in de auto (rijdend) en daarbij de tekst: ‘Calm yo tits junky’.
Vooralsnog blijft het bij steken onder water via social media, maar wat doen de twee heren als ze vanavond tegenover elkaar staan?

Goedele Liekens & Tim

Tim was als allerlaatste te gast bij Goedele On Top, om voor de tweede keer te vertellen over zijn avonturen op Temptation Island. Daar vertelde hij dat hij Cherish helemaal niet meer gezien had vanaf Temptation Island, maar vervolgens dook er een filmpje op van Tim, samen met Cherish op een huisfeestje bij Kevin. Daarin laat Tim duidelijk merken dat alles wat hij heeft gezegd tot ‘onzin’ verklaard kan worden en dat mensen moeten begrijpen dat Temptation Island maar een televisieprogramma is. Liekens lijkt ons echter niet bepaald een typje dat van leugens houdt, dus wie weet trekt ze Tim wel even aan zijn oor voor anti Pinokio-therapie.

https://www.youtube.com/watch?v=09KYtyRbjEg

Tijs & het productieteam

Want hoewel lieve Tijs nog zo hard zijn best deed met versiertrucs van ongekende hoogte (tegen zo’n beetje iedere dame in het resort zeggen dat zij toch echt de allermooiste is die erbij zit), heeft hij geen seks gehad tijdens de opnames. En trouwens: voor zover wij weten ook niet tijdens de befaamde avond waarop alle vrijgezellen samenkomen. En omdat heel Nederland en België nu weet van zijn briljant slechte versiertrucs en drang naar een wippie, denken wij dat hij voorlopig misschien wel helemaal geen seks meer heeft. En dat zou hij het productieteam nog wel eens kwalijk kunnen nemen. Ai.

De laatste aflevering van Temptation Island is vanavond om 20.33 op RTL 5 te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.