Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 30 mei 2018

Meghan Markle heeft perfect gelukte dubbelganger

Een gewone selfie met Meghan Markle is sinds haar toetreding tot het Britse koningshuis een stuk lastiger te verkrijgen, maar gelukkig is er hoop voor de fans van de nieuwbakken Hertogin. Museum Madame Tussaud’s in Londen heeft de voormalige actrice deze week toegevoegd aan de collectie Koninklijk Huis.

The Markle Sparkle, zoals het beeld door het museum wordt genoemd, is goed gelukt. Het verschil met de echte Meghan is bijna niet te zien. Overigens geldt dit voor zo’n beetje alle leden van het koninklijke familie in het museum. Ook Prince Harry, oma Elizabeth en schoonzus Catherine zijn wonderbaarlijk gelijkend aan het origineel.

Het beeld van de 36-jarige Markle draagt een replica van het groene jurkje dat ze droeg tijdens het interview op de BBC om haar verloving met Harry toe te lichten. Het beeld draagt ook een replica van de diamanten verlovingsring, waarvan de echte waarde rond de 55.000 Britse pond schijnt te liggen.

Overigens mogen mensen die Harry of Meghan heten, en dit aan kunnen tonen, gratis naar de beelden komen kijken, aldus Madame Tussauds.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Meghan Markle heeft perfect gelukte dubbelganger
Sluiten