Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 20 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Megan uit Temptation Island wil borstvergroting

Dat je jezelf na afloop van Temptation Island – gratis – flink kunt laten verbouwen, mag een feit genoemd worden. De één na de andere deelnemer laat iets aan zichzelf doen, vaak gesponsord door plastisch chirurgen.

Zo wordt de neus van Fabrizio waarschijnlijk binnenkort aangepakt en hebben Zwanetta, Yasmine, Cherish, Chloé en Megan hun lippen (meerdere malen) laten doen na afloop van het programma. De plastische chirurgie wordt door de deelnemers zelfs zó gepromoot op Instagram, dat programmamakers zich zorgen maken om het beeld dat (vooral de meiden) geven over plastische chirurgie.

Bezorgdheid

De woordvoerster van Vijf, de zender waar Temptation Island in België werd uitgezonden, verklaarde hierover tegen Het Nieuwsblad: „De programmamakers hebben niet alleen hun bezorgdheid geuit over dit nieuwe fenomeen naar alle deelnemers toe, ze hebben hen intussen ook gewezen op de risico’s die dergelijke klinieken met zich kunnen meebrengen én bovenal op het verbod dat in België geldt om reclame te maken voor plastische ingrepen, of het nu gaat om Nederlandse cosmetische centra of niet."

„Productiehuis Warner heeft hen op vraag van Vijf met aandrang verzocht om deze posts te verwijderen en geen promotie meer te maken voor plastische ingrepen. Er werd akte genomen van deze nieuwe ‘trend’ en het productiehuis zal bij volgende seizoenen aangepast handelen.”

Reclame voor een borstvergroting

Dat lijkt in ieder geval de Belgische deelneemster Megan helemaal niets uit te maken. De jonge deelneemster (ze was ten tijde van Temptation Island seizoen 3 pas 18 jaar) maakte eerder al reclame voor een lipvergroting die ze kon weggeven en die zij zelf ook ondervond. Dat filmpje staat gewoon nog op haar Instagram.

Daar is zaterdag een post aan toegevoegd met daarbij het logo van een kliniek voor plastische chirurgie en het bijschrift waarin zij vertelt dat zij overweegt om binnenkort een borstvergroting te doen, en dat mensen die het ook overwegen haar een DM moeten sturen. Of de Belgische schone ook daadwerkelijk haar borsten gaat laten vergroten is natuurlijk nog de vraag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.