Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 3 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Megan nam Kevin na Temptation Island wéér terug

Het blijft maar Temptation Island-nieuws regenen: Megan, die in het programma haar vriend Kevin bedroog nadat die haar in het verleden al meer dan vijf keer in een jaar belazerde, zwoor na Temptation Island helemaal klaar te zijn met Kevin. Maar niets blijkt minder waar: de twee hebben het na afloop van het programma toch nog even geprobeerd, blijkt nu.

„Na Temptation ging het echt goed. We waren elke dag weer bij elkaar en ik dacht echt van: ‘Misschien gaan we weer voor lange tijd samen zijn of zal alles geleidelijk weer in orde komen’”, zou Megan volgens De Telegraaf gezegd hebben in de allerlaatste aflevering van het programma die vanavond wordt uitgezonden.

Vreemdganger

Maar helaas, Kevin bleek ook na Temptation nog niet toe aan een vaste relatie, in ieder geval niet met Megan. Hij bedroog haar wederom, door met een ander het bed in te duiken.

Naar wat het nu lijkt zou Kevin inmiddels wél een relatie hebben met verleidster Chloë, die beiden een aantal romantische kiekjes op hun Instagrampagina hebben geplaatst. Megan heeft inmiddels een relatie met een van de beste vrienden van verleider Joshua.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.