Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 3 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Op speurtocht met je hond in eerste dog-escaperoom

Escaperooms zijn hotter dan hot: er zijn talloze varianten voor wie het leuk vindt om eens uit z’n comfortzone te gaan en te ontdekken of hij/zij een verborgen talent heeft als speurder.

Voor wie de trouwe viervoeter ook graag aan een zoektocht wil onderwerpen, is er goed nieuws. Op vrijdag 4 mei opent er namelijk een heuse escaperoom voor honden.

Avontuurlijke beesten

Naast de wildgroei aan escaperooms zijn er anno 2018 ontzettend veel verschillende opties voor hondenbezetters die het standaard rondje in de wijk wel zat zijn. Met je dog naar de film, een drankje doen in het café en nu dus de escaperoom die vrijdag opent in Hilvarenbeek.

Tijdens het ‘Animal Event’ in de Beekse Bergen ontsnap je daar (als het goed is) met je hond uit de verschillende themakamers. Samen los je ‘de meest uitdagende puzzels en opdrachten op en ontsnap je uit de verschillende gethematiseerde kamers’.

Brokken en snoepjes

Voor wie twijfelt aan de motivatie van zijn misschien wel ietwat luie hond: in de kamers liggen brokken en snoepjes waardoor de honden waarschijnlijk maar al te graag weer naar de volgende kamer gaan.

Animal Event opent de eerste Escape Room voor hond én baas! Houden jij en je hond wel van een uitdaging? Los dan met…

Posted by Animal Event on Wednesday, April 25, 2018

Het Animal Event, met de escaperoom, vindt op 4, 5 en 6 mei plaats in Hilvarenbeek.

Dog Agent GIF - Find & Share on GIPHY

Geen hond?

Als je geen viervoeter hebt, maar toch graag mee wil doen aan de ontsnappingspoging, is het een optie om een hond te lenen voor een dagje. Bijvoorbeeld via matcheenleenhond.nl of buurhondje.nl. Jij blij, hond blij (met onder meer de versnaperingen) en het baasje blij!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.