Metro
Metro Entertainment 9 mei 2018 / 05:45 uur

Er komt tóch een Spice Girls reünie, ook met Beckham

Het leek even alsof de beloofde en gehoopte reünie van de Spice Girls helemaal niet zou komen, maar bandlid Mel.B komt nu toch met het verlossende woord: ze bevestigt in de Britse talkshow Loose Women dat álle originele leden een contract hebben getekend bij hun manager, Simon Fuller.

To tour or not to tour?

Melanie Brown, zoals ‘Mel.B’ voluit heet, vertelt dat ze op het moment “dingen aan het uitzoeken zijn, maar ze alle vijf getekend hebben”. Dat geldt dus ook voor Victoria Beckham, die in februari nog ontkende dat er ooit een reünie-tour zou komen. Brown wil in de talkshow nog niet precies vertellen wat er gaat gebeuren en wanneer, maar het is ‘erg opwindend allemaal’. Ook die tour sluit ze niet uit en gaan ze, als het aan haar zou liggen, juist zo snel mogelijk oppakken.

Mysterieuze bezigheden

Waarvoor de vijf immens populaire vrouwen een contract hebben getekend, werd uit het fragment verder nog niet helemaal duidelijk. Het zou ‘zeker om muziek draaien, maar ook om allerlei andere dingen’. Spannend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er komt tóch een Spice Girls reünie, ook met Beckham
Sluiten