Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 27 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Willie Wartaal breekt enkel tijdens optreden

Rapper Willie Wartaal van de Jeugd van Tegenwoordig heeft een nare enkelblessure overgehouden aan Koningsdag. Hij is vrijdagmiddag van het podium gevallen en moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Gebroken enkel

Dat gebeurde tijdens een show in het Twentse Oldenzaal. ”Hij lazerde zo van 2,5 meter naar beneden. Het ging echt hard”, vertelt een omstander aan De Gelderlander. De artiest werd vervolgens afgeschermd door zwarte schermen en naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd daar onderzocht. Naar verluidt valt het mee en heeft de artiest alleen zijn enkel gebroken.

Het optreden van De Jeugd van Tegenwoordig werd afgelast. De shows op Kingsland Amsterdam en Kingsland Groningen vrijdag zijn wel gewoon doorgegaan, maar dan zonder de zanger. ”De show must go on, maar bid wel voor zijn enkel”, zegt de band op hun Instagramaccount.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Willie Wartaal breekt enkel tijdens optreden
Sluiten