Metro
Metro Nieuws 27 apr 2018 / 18:59 uur

Tiener overleden na val van balkon in Mallorca

Een Schotse tiener is om het leven gekomen toen ze op Mallorca van een balkon viel. Kennelijk was ze haar sleutel vergeten en probeerde ze al klimmend haar appartement te bereiken, bericht de BBC.

Zevende verdieping

De 19-jarige Natalie Cormack werkte bij een bar in de populaire badplaats Magaluf. Ze wilde via het appartement van vrienden en naar het balkon van haar eigen woning. ,,Ze klom naar haar eigen balkon toen ze vanaf de zevende verdieping omlaag viel”, zei een medewerker van de politie.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer, maar kon haar leven niet redden. De jonge vrouw had eerder deze maand nog op Facebook geschreven dat ze de tijd van haar leven had op het eiland.

Reageer op artikel:
Tiener overleden na val van balkon in Mallorca
Sluiten