Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 29 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Vlogger leeft week lang als Kylie Jenner

Ze is niet de eerste die het doet, maar de video van de Britse vlogger Roxxsaurus (22) scoort als een tierelier en wij snappen wel waarom.

De blonde Britse dame is recent namelijk een week lang als Kylie Jenner door het leven gegaan, inclusief zwarte pruik en dat misstaat het meisje niet. Waar sommigen enkel foto’s van Kylie Jenner namaakten, besloot Roxxsaurus, die in het echt Roksana Janiszewska heet ook echt door de stad te wandelen en haar dagelijkse dingen te doen ‘verkleed’ als Kylie Jenner.

Positief over metamorfose.

En dat doel lijkt makkelijk bereikt. Al de eerste dag dat Roksana door de stad wandelt in haar Kylie Jenner outfit, roept een meisje tegen haar vriendin dat ‘dat meisje echt op Kylie Jenner lijkt’. En ook de commentaren op Instagram zijn over het algemeen positief als het gaat om haar metamorfose.

Toch zou Roksana niet de rest van haar leven door het leven willen als Kylie. ,,Het was absoluut heel erg leuk om een compleet nieuwe look uit te proberen. Toch wil ik van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ik dit alleen maar voor de lol deed."

,,Ik heb wat comments gelezen waarin gezegd werd dat jullie het gevoel hadden dat ik nooit mezelf ben en iemand anders probeer te zijn, maar ik ben hartstikke blij met mezelf. Ik wilde gewoon lol maken en ik wil niemand anders dan mezelf zijn", zegt ze in haar YouTube-video.

Nooit iedere dag nepwimpers

Vervolgens vertelt Roksana dat ze het vreemd vond om te zien hoe erg een pruik en lenzen je look kunnen veranderen. Ze vond het best een ‘moeilijke week’, ook om naar buiten te gaan met een pruik waardoor ze er zo anders uit zag. ,,En mijn nepwimpers leidden een compleet eigen leven. Ik ben er na deze week achtergekomen dat ik nooit iedere dag nepwimpers, of zelfs wimperextensions zou kunnen dragen. Het is het gewoon niet voor mij."

,,Het voelde constant alsof ik in het middelpunt van de belangstelling stond. Waar ik ook heen ging, er werd constant naar mij gekeken. Vooral de eerste dag werd ik vaak raar aangekeken, hoewel er dus ook gezegd werd dat ik op Kylie leek. Dat was cool, maar voornamelijk voelde het heel erg raar."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.