Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 19 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Trotse reacties op mooiste vrouw ter wereld P!nk

Het Amerikaanse tijdschrift People kiest jaarlijks de mooiste vrouw en meest sexy man ter wereld uit. Dit jaar is zangeres Pink uitgeroepen tot ‘s werelds mooiste vrouw. Ze neemt de titel over van Julia Roberts, die vorig jaar voor de vijfde keer door het Amerikaanse blad in het zonnetje werd gezet.

People gebruikt bij de verkiezing zelf overigens niet meer de woorden ‘Most Beautiful’. „Dit jaar noemen we het The Beautiful Issue om duidelijk te maken dat het niet echt om een schoonheidswedstrijd gaat. Verder is er niets veranderd”, zegt hoofdredacteur Jess Cagle. „Zoals altijd staat het blad weer vol mooie vrouwen (en een paar mannen) in alle vormen, maten en kleuren.”

Rolmodel

Volgens Cagle was de keuze voor de 38-jarige Pink een makkelijke. „Ze is een artiest, moeder en een rolmodel die eerlijk, grappig en zelfverzekerd is en is daarmee een van de geliefdste artiesten op aarde." Het blad noemt P!nk de belichaming van een mooie vrouw. Ook wordt zij geroemd omdat ze haar kinderen op een genderneutrale, open wijze opvoedt.

Toen de zangeres vervolgens met Ellen DeGeners praatte over haar nieuwe titel, vertelde ze dat ze zich afvraagt of haar kinderen deze titel hebben geregeld. Pink staat samen met de 1-jarige Jameson en 6-jarige Willow op de cover van het tijdschrift. Op het internet zijn mensen minstens zo verbaasd als Pink zelf, maar zeker niet minder trots. Veel mensen vinden P!nk een voorbeeld voor alle vrouwen.

https://twitter.com/mlvcfannireland/status/986672633830879250

De titel voor meest sexy man ging onlangs nog naar zanger Blake Shelton. De titel mooiste vrouw ging eerder naar Jennifer Aniston en Sandra Bullock. Pink mag zich daar nu met trots aan toevoegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.