Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 19 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

911-medewerkster opgepakt: „geen zin om te praten”

In Houston is een 43-jarige 911-medewerkster veroordeeld tot tien dagen cel en 18 maanden voorwaardelijk. Het bleek dat zij bij duizenden telefoontjes de hoorn erop gooide. Tegenover de politie verklaarde ze soms „geen zin te hebben om met mensen te praten.”

Geen tijd

Volgens Amerikaanse media kwam de zaak aan het licht toen een gesprek met een 911-medewerkster werd opgenomen. In dit gesprek was te horen dat de medewerkster zei: „ain’t nobody got time for this ” (daar heeft niemand tijd voor), waarna er werd opgehangen.

Uit nader onderzoek bleek vervolgens dat het om Crenshanda Williams ging. Williams werd gearresteerd en haar werd het afbreken van noodoproepen opgelegd.

Duizenden

Het overzicht van haar belschema leerde vervolgens dat meer dan duizend telefoontjes van Williams niet langer dan 20 seconden duurden. Het ging om meldingen van verkeersovertredingen, maar ook van overvallen en moord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.