Metro
Metro Entertainment 28 apr 2018 / 18:14 uur

Ferri Somogyi gaat trouwen

Goed nieuws voor Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Ferry Somogyi (44). De acteur vroeg zaterdag zijn 19 jaar jongere vriendin, Noëlle van der Stek, ten huwelijk en tot zijn grote vreugde zei ze „ja.” Het stel is sinds vorig jaar bij elkaar en verwacht in september een kindje.

Ibiza

De acteur deed zijn aanzoek op het zonnige Ibiza, waar het stel momenteel vakantie viert. Foto’s op de Instagrampagina van Somogyi laten zien dat hij zijn aanzoek deed bovenop een rots met een prachtig uitzicht.

View this post on Instagram

She said YES!

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on

Volgens het AD had Somogyi al langer een kinderwens, maar was het vaderschap hem lang niet gegund. Zijn voormalig vriendin Petra Smits kreeg in 2013 een miskraam. De acteur omschrijft deze moeilijke periode als een nachtmerrie. „De nachtmerrie was voor haar misschien nog wel groter dan voor mij. Als vrouw draag je je kindje natuurlijk echt. Dat lijkt mij iets unieks dat wij mannen denk ik nooit helemaal kunnen begrijpen.”

Kinderwens

Somogyi sprak in 2015 opnieuw zijn kinderwens uit: „ik heb wel degelijk het gevoel dat het er een keertje van gaat komen. Wacht maar af.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ferri Somogyi gaat trouwen
Sluiten