Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 14 apr 2018 / 11:32 uur

Discussie om bier bij ‘minderjarige’ zoon Krabbé

Volgens de wet mag je pas vanaf je achttiende alcohol drinken. Die wet geldt al ruim vier jaar. Toch dronk de zoon van Martijn Krabbé, Bickel, vrijdagavond vrolijk een biertje tijdens RTL Late Night, terwijl hij – volgens Wikipedia – pas zeventien jaar is.

Open op tv

Dat er minderjarigen zijn die van hun ouders al een biertje mogen drinken, zal niemand shockeren. Dat het zo open op tv gebeurde, is voor veel mensen wel een actie die verkeerd valt.

„Bickel Krabbé, 17 jaar live op tv met een lekker glas bier voor zich. Kibbelen met z’n pa. Fijn voorbeeld van hoe het niet moet”, zo is een van de vele reacties. Ook is er kritiek op RTL. „Die Bickel is dus blijkbaar 17 jaar, maar al wel lekker die biertjes naar achter tikken. Op tv. #rtlln lekker bezig RTL.”

https://twitter.com/lucinderful/status/984896614065229824

Reactie RTL

RTL reageerde via presentator Humberto Tan nog tijdens de uitzending. „We krijgen ontzettend veel berichten dat Bickel bier drinkt en dat kan natuurlijk niet. Op Wikipedia staat dat Bickel in 2001 is geboren, klopt niet! Hij is geboren in 2000, hij is 18. Hij mág drinken."

Martijn hield het commentaar kort en droog. „Dank voor de Twitter-bom die iedereen heeft geplaatst. Ik kan de steun goed gebruiken."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Discussie om bier bij ‘minderjarige’ zoon Krabbé
Sluiten