Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 14 apr 2018 / 13:14 uur

De beste grappen over het trollenleger van Dotan

Wie geschoren wordt moet stil zitten. Dat geldt op dit moment zeker voor Dotan. Op social media gaat het onvermijdelijk en niet ten onrechte los naar aanleiding van het Volkskrant-onderzoek over het trollenleger van de zanger. Metro zet de beste grappen voor je op een rijtje.

View this post on Instagram

ik zat laatst in het vliegtuig en iedereen werd helemaal gek omdat ik het was en iedereen ging foto’s van me maken en ik was superaardig tegen de mensen omdat ik gewoon zo ben en op deze foto heb ik geen make up en kijk ik heel gek maar dit ben ik óók en het is belangrijk dat ik dat laat zien want ik ben natuurlijk ook maar gewoon een mens.

A post shared by ᴋɪᴍ ᴠᴀɴ ᴋᴏᴏᴛᴇɴ (@kimvankootenista) on

https://twitter.com/thierybaudet/status/985112539888537600

https://twitter.com/martijnkardol/status/985072062015377408

En natuurlijk…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beste grappen over het trollenleger van Dotan
Sluiten