Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 20 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Sebastian Ingrosso keert terug naar 7th Sunday

Groot nieuws met betrekking tot een van de bekendste festivals van het zuiden: Sebastian Ingrosso, oud-lid van The Swedish House Mafia, keert terug naar 7th Sunday Festival, zondag 20 mei op het de terrein van De Roost in Erp/Veghel.

Zonder compagnon

De Zweedse dj maakte eerder al in 2009 zijn opwachting op 7th Sunday, terwijl vorig jaar zijn kompaan Axwell achter de draaitafels plaats nam. Verder komen onder anderen Steve Aoki, Showtek, Sam Feldt Live, Joris Voorn, Jax Jones, Quintino, Brennan Heart, Jonna Fraser & Band, Ben Sims, Gunz for Hire, Kraantje Pappie sowieso ook langs op het festival.

Enorme hit

Axwell & Ingrosso hebben momenteel een enorme hit met het nummer Dreamer, dat onlangs veelvuldig werd gebruikt tijdens de uitzendingen rondom de Olympische Winterspelen. Samen met Steve Angello vormden Axwell & Ingrosso tot maart 2013 het megapopulaire trio Swedish House Mafia, waarmee diverse wereldhits werden gescoord.

Het nummer One kreeg een enorme boost door de samenwerking met Pharrel. Tot en met het einde in 2013 scoorde Swedish House Mafia een groot aantal hits, maar de mannen namen afscheid met wellicht de grootste hit: Don’t You Worry Child. De clip is tot op heden meer dan een half miljard keer bekeken.

The High

Het steevast uitverkochte 7th Sunday introduceert bij de aanstaande editie een nieuw concept: The High. Hier wordt een mix van kwalitatieve muziek van toen en nu gepresenteerd, waarmee voor een vleugje nostalgie wordt gezorgd. Denk aan lekker dansbare vocal house, groovy deephouse en progressive, maar ook de wat steverige beats. Op de meest intieme plek van het festivalterrein, The Mountain, staan Dr Lektroluv, Roog, Rene Amesz, Benny Rodrigues (met een classics-set) en Sander Kleinenberg op de line up van The High.

Bij de vorige edities was The Mountain het domein van Slam! met een eigen stage. Deze stage is echter uit zijn jasje gegroeid en verhuist naar een andere plek op het terrein, waardoor nog meer mensen daar kunnen genieten van de Slam! Stage.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.