Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 27 mrt 2018 / 19:35 uur

Expeditie Robinson inspiratie voor nieuwe musical

Een van Nederlands best bekeken tv-programma’s wordt in een muzikaal jasje gestoken: Expeditie Robinson. Er komt namelijk een musical die geïnspireerd is op de populaire realityserie die wordt uitgezonden op RTL 5. Het stuk moet vanaf september in het theater te zien zijn.

Drie families

In Expeditie Eiland, zoals de musical gaat heten, moeten drie gezinnen het zien te redden op een onbewoond eiland. Het gaat om de familie Ten Kate, een Tokkie-gezin uit Schiedam. De familie Stirum-van Vinkesteyn, een dokters familie uit Blaricum en het gezin Mozart-Van Gogh, een homoseksueel stel waarvan de een reclame jingles componeert en de ander striptekenaar is, meldt Musicaljournaal.nl. De gezinnen moeten tijdens hun verblijf allerlei verschillende opdrachten uitvoeren.

De musical wordt gemaakt door Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment, de makers van de musical Vamos!. Deze productie was gebaseerd op het NPO-programma Ik Vertrek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson inspiratie voor nieuwe musical
Sluiten