D. van Aken
D. van Aken Entertainment 19 feb 2018 / 11:33 uur

Samantha van The Voice op podium Holland Zingt Hazes

Samantha Steenwijk van The Voice of Holland gaat optreden tijdens Holland Zingt Hazes 2018 in de Ziggo Dome. Dat heeft de zangeres laten weten via een video op social media.

Boost

"Een jaar geleden besloot ik mijn carrière een boost te geven door mee te doen aan TVOH. Maar wat er nu gebeurt, overtreft al mijn dromen. Ik stond niet alleen in de finale, maar mag nu ook meedoen met Holland Zingt Hazes", aldus verliezend finalist. De Haagse zangeres deed bij The Voice auditie met het liedje ‘Ik leef mijn eigen leven’ van André Hazes.

Wauw! Ik mag het eindelijk vertellen 😄😄 Dit jaar ben ik gastartiest bij Holland Zingt Hazes ‼️ Echt te gek 😄.14 & 20 april zijn er nog kaarten beschikbaar. Zie ik jouw gezellig in het @ziggodome

Gepostet von Samantha Steenwijk am Sonntag, 18. Februar 2018

Holland Zingt Hazes vindt dit jaar op 14, 15, 20 en 21 april plaats. Op de line-up staan André en Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Jamai, Trijntje Oosterhuis, Lisa Boray, Barry Hay, Peter Beense en Xander de Buisonjé.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samantha van The Voice op podium Holland Zingt Hazes
Sluiten