Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 13 jan 2018 / 15:55 uur

Roxeanne Hazes in verwachting van haar eerste kindje

Roxeanne Hazes is zwanger. De 24-jarige zangeres en haar vriend Erik Zwennes verwachten later dit jaar hun eerste kindje, zo maakte ze zaterdag bekend op Instagram.

„Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We’re expecting a little bean", schrijft Roxeanne. „En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje."

Roxeanne Hazes maakte het blije nieuws via Instagram bekend ©Roxeanne Hazes, Instagram

Gekoesterde kinderwens

Roxeanne was vorig jaar ook al zwanger maar kreeg toen een miskraam, zo onthulde ze in december in een interview in Glamour. „Dit interview vond een paar maanden geleden plaats, net zoals deze droevige gebeurtenis. Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase.”

Destijds had Roxeanne er alle vertrouwen in dat haar kinderwens in de toekomst toch vervuld zou worden. "Ik heb het gevoel: het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen, we zijn allebei ontzettend vruchtbaar om het zo maar even te zeggen," zei de dochter van wijlen André Hazes destijds.

Roxeanne en Erik zijn sinds maart verloofd en hopen dit jaar te trouwen.

Reageer op artikel:
Roxeanne Hazes in verwachting van haar eerste kindje
Sluiten