Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 20 dec 2017 / 16:14 uur

Het Huis Anubis na bijna tien jaar weer op televisie

Het Huis Anubis zal bij velen nog een belletje doen rinkelen. De serie begon in 2006 op Nickelodeon en werd in een mum van tijd bijzonder populair. En voor degenen die de serie nog altijd een warm hart toedragen is er goed nieuws: Het Huis Anubis maakt een comeback.

Nickelodeon heeft namelijk besloten om alle afleveringen opnieuw uit te gaan zenden. De reeks wordt afgetrapt met een speciale reüniespecial waarin de hoofdrolspelers terugkijken op het succes van Het Huis Anubis.

Doorbraak

Het Huis Anubis, over een internaat met een groot mysterie, verscheen in 2006 voor het eerst op televisie en betekende de doorbraak van Achmed Akkabi. Andere hoofdrolspelers waren Loek Beernink, Iris Hesseling, Lucien van Geffen, Vreneli van Heibergen en Sven de Wijn. In 2009 kwam na vier seizoenen een einde aan de serie.

In totaal werden er ruim 400 afleveringen van Het Huis Anubis gemaakt. Daarna volgden nog twee bioscoopfilms, een spin-offserie en verschillende theatershows. Ook de boeken en muziek uit de serie werden hits.

Reageer op artikel:
Het Huis Anubis na bijna tien jaar weer op televisie
Sluiten