Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 31 okt 2017
Leestijd: 2 minuten

YouTubetips: Het eerste lesbische YouTube-koppel

Metro struint wekelijks YouTubekanalen af en tipt er op dinsdag drie. Welke kanalen vallen op? Welke zou je ook eens moeten bekijken?

Lesbisch powerkoppel

‘Ik Vrouw van Jou’ is het kanaal van Joyce en Scarlet, twee vrouwen die van elkaar houden en dat het liefst met iedereen delen. De dames hebben sinds 2007 een relatie en sinds 2014 zijn ze het eerste Nederlandse lesbische blog- en YouTube-koppel. Ze nemen je mee in hun dagelijks leven en vertellen over de meest uiteenlopende dingen, het verven van het deurkozijn tot een zaaddonor om hun kinderwens waar te maken. De dames hebben al snel succes op YouTube en met hun eerste paar video’s bereiken ze duizenden kijkers. Ondertussen heeft ‘Ik Vrouw van Jou’ ruim 43.000 abonnees en hebben ze recent bekend gemaakt dat ze samen een boek gaan schrijven. You go girls!

Dansend op reis

De reisfanaat Matthew (Matt) Harding reist al filmend en dansend de hele wereld over en zijn feelgood video’s brengen bij menig mens een lach op het gezicht. De Amerikaan stond bij vrienden en familie bekend om een bepaald dansje en in Vietnam stelde zijn reisgenoot voor om hem dansend te filmen. Harding herhaalde dat dansje op verschillende plaatsen wereldwijd en plaatste de uiteindelijke compilatie op zijn website. Al snel werden zijn video’s dagelijks tienduizenden keren bekeken waardoor zijn YouTubekanaal al vrij vaak viral ging; hij is in Amerika dan ook echt een internetpersoonlijkheid. In de eerste video’s danste Matt alleen, maar nu doen de locals gewoon gezellig mee! Matt heeft ruim 137.000 abonnees.

Niets is te gek

De recordshow, de pijnbank, schoolstunts, nachtlegende en Nederland versus Belgie: dat zijn de succesformats van Jeroen & Co. Het YouTubekanaal draait om Jeroen, Brandon en Tim die de ene na de andere uitdaging aangaan en daarmee goed in de smaak vallen bij hun ruim 60.000 abonnees. Iedere maandag uploaden de heren een nieuwe video waarin ze records verbreken, pijn ondergaan en nog veel meer.

https://www.youtube.com/watch?v=KxZ0gh01y3Q

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.