Metro
Metro Entertainment 31 okt 2017 / 11:04 uur

Vader Rico Verhoeven overleden

De vader van Rico Verhoeven is maandag overleden. Dat heeft de Nederlandse kickbokser dinsdag laten weten via social media. Jos Verhoeven leed aan de ziekte van Alzheimer.

Yesterday my dad choose to stop fighting alrzheimer….he was tough, proud and stubborn but this was something he…

Gepostet von Rico Verhoeven am Dienstag, 31. Oktober 2017

Rico Verhoeven plaatste op social media een foto met zijn vader: „Gisteren heeft mijn vader besloten te stoppen met vechten tegen de ziekte van Alzheimer. Hij was stoer, trots en koppig, maar dit was iets waar hij heel goed over had nagedacht”, legt Verhoeven uit.

‘Net als Max en Jos Verstappen’

Tegenover NRC verklaarde Rico al eens dat zijn vader heel belangrijk is geweest voor zijn carrière. Al op jonge leeftijd werd Rico door zijn vader meegenomen naar de sportschool in Tholen: „Zelf begon ik pas op mijn veertiende te trainen. Veel te oud. Het moet zo jong mogelijk”, vertelde vader toen. „We zijn als Max en Jos Verstappen. Van wie kan hij het nou beter leren dan van zijn eigen vader?”

Rico Verhoeven is in zijn post vol lof over zijn vader: „Ik heb niets anders dan respect voor hem en zijn beslissing. Pa, we hebben samen veel te verduren gehad, maar ik zal je altijd missen en van je houden vanuit het diepst van mijn hart.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader Rico Verhoeven overleden
Sluiten